Charge

LAADPALEN

een belangrijk onderdeel van mobiliteit

Bij Santermans Liften begrijpen we hoe cruciaal mobiliteit is in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe horizonten, het pendelen naar het werk of gewoon genieten van een ritje door de stad, toegankelijke en betrouwbare mobiliteit is van onschatbare waarde. Daarom zijn we trots om sinds 2023 ook laadpalen aan te bieden als een belangrijk onderdeel van onze diensten.

In de afgelopen jaren is de vraag naar elektrische voertuigen exponentieel gestegen. Mensen worden zich steeds meer bewust van de voordelen van elektrisch rijden, zowel op ecologisch als economisch vlak. Bij Santermans Liften begrijpen we deze verschuiving en willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot de benodigde infrastructuur om elektrische voertuigen op te laden. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met hoogwaardige laadpalen voor zowel particulieren als professionals.

De laadpalen die we aanbieden werden gekozen met het oog op gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Of u nu een laadpaal voor thuis, op het werk of in openbare ruimtes nodig heeft, wij hebben de oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet. Onze laadpalen zijn compatibel met alle gangbare elektrische voertuigen en bieden snelle en veilige oplaad mogelijkheden die uw voertuig efficiënt opladen, zodat u altijd klaar bent voor uw volgende rit.

We streven naar een duurzame toekomst en onze laadpalen dragen bij aan deze visie! Door te investeren in elektrisch laden, vermindert u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een schonere en gezondere omgeving. Elektrische voertuigen hebben bovendien lagere onderhouds- en brandstofkosten, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn op de lange termijn. We stimuleren de transitie naar elektrisch rijden en gaan voluit voor een duurzame mobiliteitsrevolutie!

Samen met onze partners staat Santermans klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste laadpaal en het installatieproces. We bieden een naadloze ervaring en streven naar klanttevredenheid. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze laadpalen uw mobiliteit kunnen verbeteren. Santermans Liften – de sleutel tot moeiteloos opladen en grenzeloze mobiliteit.

LAADAPPARATUUR VAN TOPMERKEN

Advies!? Offerte!?

Stuur ons een berichtje en we nemen zo spoedig contact met u op!

Laadpalen

FAQ

Ja, we bieden laadpassen aan en zelfs de mogelijkheid tot split billing. Via de APP van onze partner heeft u toegang tot meer dan 100.000 laadpunten over heel europa.

We bieden uitgebreide onderhouds- en reparatieservices voor onze laadpalen. In de vorm van contracten of op afroep. Onze techniekers staan klaar om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat uw laadpaal optimaal blijft werken.

We bieden laadpalen met verschillende laadsnelheden aan; variërend van standaardladen tot snelladen. De exacte laadsnelheid hangt af van het vermogen van de laadpaal en de compatibiliteit met uw elektrische voertuig. We bieden oplossingen met laadsnelheden tot wel 22 kW, waarmee u uw voertuig snel kunt opladen en weer de weg op kunt.

Ja, de meeste laadpalen ondersteunen slimme laadfunctionaliteit. Dit stelt u in staat om uw laadproces te optimaliseren en gebruik te maken van slimme functies zoals laadplanning, energiemanagement en integratie met slimme thuisnetwerken. Met slim laden kunt u uw laadkosten verlagen en uw elektriciteitsverbruik efficiënt beheren.